20/07/2024 - 23:02
Més

  “Ontinyent contra el foc” es prorroga a la primera setmana de setembre

  Altres notícies

  La campanya de prevenció d’incendis forestals “Ontinyent contra el foc”, posada en marxa per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent continuarà vigent almenys durant la primera setmana de setembre.

  Aquesta campanya que compta amb al voltant de 48 voluntaris, estava programada per als mesos de juliol i agost, on el risc d’incendis es més alt degut a les altes temperatures i la sequera, però donat l’èxit de l’actuació dels voluntaris durant aquests mesos i la manca de pluges previstes per als propers dies, s’ha decidit ampliar la seua duració fins almenys diumenge 6 de setembre, amb possibilitat d’una nova ampliació a la setmana següent si les condicions es mantenen.

  Patricia Folgueras, regidora de sostenibilitat, ha agraït als voluntaris la dedicació i el treball realitzat en la campanya “Ontinyent contra el foc”, els quals han realitzat tres torns de vigilància al dia (matí, vesprada i nit) de dilluns a diumenge, incidint en les hores màximes temperatures i amb més perillositat, i que s’ha mantingut també durant la setmana de festes. Un treball que, coordinat amb la Brigada Forestal d´Ontinyent i els mitjans de la Generalitat Valenciana, ha tancat de forma exitosa una campanya estival reforçada aquest any per dos vehicles municipals i un major equipament tecnològic com telèfons mòbils, emissores de ràdio, prismàtics i altres equips de control i comunicació.

  D’altra banda, la regidoria de Sostenibilitat ha volgut recordar que no es poden fer cremes al terme municipal fins a l’1 d’octubre, donat que la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient va dictaminar una ordre que suspenia plans locals de cremes fins al 30 de setembre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -