24/04/2024 - 4:14
Més

  El proper 2 de setembre s’obri el termini de matrícua de l’Escola Oficial d’Idiomes

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha recordat a tot l’alumnat de l’Escola Oficial d’Idiomes l’imminent inici del període de matricula per al curs 2015-16. Les matriculacions es realitzaran excepcionalment des de el proper dimecres 2 fins al 7 de setembre degut al canvi d’adscripció del centre d’Ontinyent, que ha passat d’Alzira a Xàtiva, on ara els alumnes ontinyentins podran fer tots els tràmits administratius. Tal com es va anunciar al seu dia des de l’Ajuntament, l’oferta de grups està disponible des de juliol a la pàgina de l’EOI de Xàtiva de cara a demanar la cita prèvia per al tràmit.

  L’únic canvi respecte a l’anterior curs acadèmic es que ara el claustre de professors, secretaria i tràmits es realitzaran a Xàtiva, apropant un poc més l’EOI a la ciutat d’Ontinyent i, concretament, a l’IES Pou Clar, on els alumnes seguiran assistint a classe. No obstant això, des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent està treballant-se per a que la ciutat dispose d’un aulari propi, perquè com destacava el regidor d’educació, Òscar Borrell “ens correspon per demanda i població”. Jaime Peris, coordinador del Àrea de Política per a les Persones, afegia que “l’objectiu és i serà que no s’haja de fer absolutament cap desplaçament, volem una EOI independent i seguirem treballant per a tenir-la”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -