Més de 120 famílies participen demà dissabte en una plantació d’arbres

0

Un total de 123 famílies ontinyentines participaran aquest dissabte en l’activitat “Apadrina’m! Creixem junts”, impulsada per la regidoria de Sostenibilitat d’Ontinyent, per la qual cada xiquet i xiqueta nascut en 2011 podrà plantar i veure evolucionar un arbre a la seua ciutat.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, explicava que el principal objectiu de la iniciativa és fomentar l’estima per la natura i l’entorn, “de manera que no sols creem pulmons verds a la ciutat, sinó fer-ho involucrant a les famílies i fomentant que els xiquets i xiquetes senten els arbres i l’entorn com a seu, i l’estimen”, explicava. Els participants són els nascuts a 2011 “perquè són els que han començat els estudis de primària, i pensem que és una edat molt adequada per poder veure evolucionar i créixer amb ells els seus arbres”, afegia Folgueras.

Amb “Apadrina’m! Creixem junts” cada nascut en 2011 podrà plantar i veure evolucionar un arbre al seu municipi

La plantació tindrà lloc des de les 10:30 hores de demà dissabte 4 de març en la zona de la urbanització de Les Aïgues, i contempla la plantació de 123 exemplars d’arbres com ara pins pinyoners, carrasques, roures, freixos i serveres, en una sèrie de clots prèviament preparats pel departament de Medi Ambient per a facilitar la plantació i garantir el seu èxit. Les famílies participants, prèviament inscrites, han rebut ja les corresponents indicacions sobre el funcionament de l’activitat i el material que han de dur, que inclou una aixada i un poal.

La regidora de Sostenibilitat agraïa als pares i mares dels nascuts a 2011 “la bona acollida dispensada a l’activitat, que esperem que siga d’allò més divertida, a més d’útil social i educativament”, concloïa.

Publicitat