01/12/2023 - 20:45
Més

  L’accés al paratge Pou Clar estarà regulat a partir del mes de juliol

  Altres notícies

  Des d’aquest dissabte 1 de juliol i fins el 31 d’agost, l’Ajuntament d’Ontinyent tornarà a regular l’accés al Pou Clar, amb la novetat del trasllat del punt de control d’accés junt als estacionaments d’Ontibici a la senda de l’Alba. A l’igual que l’any passat, hi haurà un únic torn diari de 450 persones, es podrà fer reserva el mateix dia i es tornarà a comptar amb servei d’autobús gratuït els caps de setmana de juliol i agost.

  A l’igual que en l’anterior edició, les reserves es podran fer tant en dies previs com el mateix dia a la web www.reservespouclar.es i també cancelar-se si finalment no es pot acudir. El control es farà mitjançant codis QR individualitzats que els vigilants llegiran amb un dispositiu PDA, tot i que es manté la possibilitat de que una única persona reserve fins a 5 places. Si alguna persona no disposa d’accés a Internet o té qualsevol problema en la gestió de la reserva es manté el servei de suport al telèfon 960662160. Igualment, s’han instal·lat pannells informatius en diversos punts del paratge.

  Per altra banda, l’accés i estacionament de vehicles al Pou Clar quedarà novament prohibit des de dissabte, comptant-se com alternatives a l’accés a peu i en bicicleta amb un servei de bus gratuït els caps de setmana de juliol i agost des del Poliesportiu Municipal. L’autobús eixirà dissabtes i diumenge des del Poliesportiu a les 10:00h, 13:20h, 17:00h i 19:50h; i des del Pou Clar, eixirà a les 10:10h, 13:30h, 17:10h i 20:00h.

  Les persones que vulguen visitar el Pou Clar hauran de respectar en tot moment l’Ordenança Municipal del Pou Clar que prohibeix fumar, accedir amb animals de companyia, abandonar residus, fer pícnic, utilitzar elements de reproducció sonora que alteren la tranquil·litat del paratge, accedir amb botelles de vidre o begudes alcohòliques, entre d’altres.

  Des de l’àrea de Medi Ambient s’ha explicat que “aquest sistema ens ha permés reduir la massificació estival que teniem al paratge abans de la seua implantació. Moltes persones usuàries ens han felicitat i anem a seguir per aquest camí, sempre tractant de pulir detalls per millorar el funcionament”, assenyalaven.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -