11/12/2023 - 17:41
Més

  Finalitza el primer més de voluntariat “Ontinyent contra el foc” sense incidències

  Altres notícies

  Tot i l’onada de calor registrada a La Vall d’Albaida i la contínua situació de preemergència viscuda, el primer mes de “Ontinyent contra el foc” s’ha saldat sense incidents de importància. Només un xicotet conat d’incendi a la zona del Pou Clar ha estat l’únic fet destacable en l’acció de vigilància forestal dels 48 voluntaris de la campanya, en unes setmanes on les temperatures han superat en nombroses ocasions els 40 graus i les precipitacions han estat pràcticament nul•les.

  La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, s’ha reunit amb el voluntariat per fer un anàlisi de les primeres setmanes de la campanya, un encontre al qual els voluntaris han destacat com a especialment positiu l’equipament tecnològic i els vehicles amb que se’ls ha dotat per a la seua tasca. Patricia Folgueras, per la seua banda, ha mostrat la seua satisfacció amb la coordinació amb la policia local i amb la planificació i gestió del treball setmanal dut a terme amb els nous voluntaris recentment incorporats, agraint a totes i tots “que facen cadascú el que pot, i que aporten part del seu temps per col•laborar”.

  Per a la pròxima temporada i a causa de l’increment del nombre de voluntaris, ja està treballant-se en la proposta d’augmentar la formació en l’ús dels mitjans d’extinció, així com la possibilitat d’ampliar els mesos de vigilància, tot i que aquest extrem es tindrà que valorar al finalitzar la temporada, explicava la regidora de sostenibilitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -