Enllumenat actualitza la il·luminació de la plaça Concepció

La regidoria d’enllumenat ha dut a terme l’adequació de les lluminàries existents en els números 9, 10 i 11 de la Plaça de Ia Concepción d’Ontinyent. Els treballs, efectuats pels treballadors del departament d’Enllumenat Públic, es concreten en el canvi de tres lluminàries d’aquesta part de la plaça, per a donar uniformitat amb les quals actualment s’instal·len en la població, a més d’instal·lar-les totes a la mateixa altura, ja que existien irregularitats tant en els models de llums com en l’altura d’aquestes.

Tal com ha assenyalat el regidor d’Enllumenat, Paco Penadés, el cost d’actuació d’aquesta primera fase correspon a les hores de lloguer de grua ja que el departament disposava del material necessari i les hores de treball han sigut realitzades pel personal de la regidoria d’Enllumenat.

Paco Penadés ha explicat que la regidoria d’Enllumenat, igual que ja es va fer en les dues fases del carrer Salvador Tormo, continua fent els treballs pertinents per a igualar les lluminàries, seguint l’estètica general i actual a la ciutat.

El regidor del PP remarcava que està actuació ajuda a millorar la imatge de la Plaça Concepción i recordava que tant en 2018 com en 2019, “el PP va demanar que s’incloguera en els pressupostos municipals, una partida per a la redacció d’un projecte de restauració i reforma de la Plaça, peticions que no han sigut ateses pel Govern de Jorge Rodríguez”.

Finalment el regidor d’Enllumenat, Paco Penadés, ha agraït la comprensió dels veïns de la zona que han patit les molèsties quant a sorolls i problemes d’aparcaments durant el moment de la realització dels treballs.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …