El Govern d’Ontinyent al·legarà contra el padró del Consorci de Fem

El Govern d’Ontinyent i la Plataforma han acordat presentar al·legacions contra el padró que utilitzarà el Consorci del fem (COR) per cobrar el rebut de 2015 als veïns i veïnes de la ciutat. Així s’ha decidit a la reunió que han mantingut la coordinadora de l’àrea municipal de Territori, Rebeca Torró, i la regidora de Medi Ambient, Patrícia Folgueras, amb representants de la Plataforma del Fem, després que el passat divendres la Diputació de València publicara l’edicte que permet al Consorci passar el rebut als empadronats i empadronades a Ontinyent.

Rebeca Torró ha qualificat de “absolutament indignant” que un diputat en funcions (el popular José Manuel Haro), abans d’abandonar el càrrec, haja signat un edicte només per a que el COR li cobre a Ontinyent. “El que els tocava era quedar-se quiets i deixar que els nous responsables de la Diputació es feren càrrec d’aquest assumpte, enlloc de capficar-se en perjudicar els interessos de la ciutadania com tornen a fer”, assenyalava Torró.

La regidora explicava que amb la publicació de l’edicte es dóna via lliure al COR per passar al cobrament del rebut, tot utilitzant un padró que la Diputació utilitza sense permís, i que presenta errors que es van constatar en l’anterior procés de cobrament de rebuts per part del consorci, que podrien provocar que 5.000 persones no reben cap avís que han de pagar, i tot i això tinguen l’obligació legal de fer-ho, raó per la qual tècnicament se’ls podria embargar. Rebeca Torró avançava que a més d’aquesta al·legació, l’Ajuntament i la Plataforma estan treballant en altres línies d’acció legals que duran a terme de forma coordinada “i amb les que seguirem lluitant contra una situació desgavellada contra la que el Govern d’Ontinyent ha estat combatent des del primer moment”, recordava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Ontinyent limitarà la velocitat a 30km en tot el nucli urbà

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, presentava hui “Ontinyent 30”, la nova campanya que posarà …