25/04/2024 - 10:38
Més

    5000 assistents de tota La Vall d’Albaida gaudeixen de la III Setmana Pedagògica a Ontinyent

    Altres notícies

    Al voltant de 5000 persones han participat esta setmana de les diferents activitats incloses a la III Setmana Pedagògica d’Ontinyent, que finalitzava hui amb la realització de la IV Fira de l’Estudiant i la I Fira dels Ensenyaments Especials. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha destacat la qualitat i l’interès que ha versat aquest conjunt d’activitats, que ha permès donar a conèixer
    les innovacions educatives dels centres d’Ontinyent. En aquesta setmana s’ha pogut conèixer les innovacions portades a terme pel guardonat professor Juan Torres; la mostra de les innovacions als diferents centres; els aprenentatges conjunts de l’alumnat del CEIP Vicent Gironés, Rafael Juan Vidal i Martínez Valls; o l’estudi de les emocions aplicades a l’ensenyament de la mà de la psicòloga Begonya Ibarrola.

    A la IV Fira de l’Estudiant d’aquest divendres a la Plaça de la Concepció, s’ha comptat amb un total de 16 expositors i diverses activitats que el regidor d’Educació destacava que “han convertit Ontinyent una volta més en epicentre del món educatiu a la comarca. Per a l’alumnat de secundària és molt positiu tenir un espai en el qual poder conèixer tota l’oferta educativa que tenen al seu abast per a continuar amb la seua formació, i hem volgut oferir aquest espai en un entorn agradable i motivador”, manifestava.

    Entre els participants de la fira es trobaven cinc instituts públics; la Universitat de València, la Universitat Miguel Hernández d’Elx; la Universitat Jaume I; la UNED; l’Escola Oficial d’Idiomes; el Centre Públic per a Persones Adultes Sant Carles; el Centre d’Inserció Sociolaboral “El Rogle”; el Consell Local de la Joventut; i una acadèmia d’Idiomes. A més, les regidories de Dona i Igualtat i de Joventut han participat també a la fira amb un estand. Com en edicions anteriors la Formació Professional, junt amb als estudis universitaris, ha tingut un especial protagonisme. També ha destacat l’actuació dels participants del programa de reeducació i suport a menors “Reinicia’t”, coordinat per la regidoria de Política per a les Persones, els quals junt amb el grup de rap “Burning Clap” han escrit una cançó, l’han interpretat i han gravat un videoclip.

    Per a concloure la Setmana Pedagògica, de vesprada tenia lloc a la Casa de la Cultura de Sant Rafel la I Fira dels Ensenyaments Especials. Aquesta nova mostra, en la qual han participat diverses acadèmies de música i dansa, servia com a clausura de la Setmana Pedagògica, una iniciativa que ha englobat xerrades, presentacions de llibres i altres activitats a Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -