23/07/2024 - 10:55
Més

  La Fira del llibre tanca un mes d’abril dedicat a les paraules a Bocairent

  Altres notícies

  La proposta cultural combina el vessant comercial amb exposicions i activitats

  La literatura inundarà la plaça de l’Ajuntament de Bocairent aquest cap de setmana, 28 i 29 d’abril, de la mà de l’11 Fira del llibre que servirà per culminar la programació ‘Abril, el mes de les paraules’ que des del dia 6 deixa una desena d’activitats entre xerrades, tertúlies, biblioparcs, lectures dramatitzades i exposicions com la de les pintures que pengen en els balcons del centre històric. La iniciativa de l’Àrea Cultural i Juvenil del consistori corrobora “l’aposta de la localitat per convertir-se en ciutat lectora, un projecte en el que venim treballant des de l’any passat i que pretén fomentar l’hàbit lector i coordinar els esforços que duen a terme els agents locals implicats en aquesta matèria”, segons el regidor Xavier Molina.

  Llibreries d’Algemesí, de Biar, de Muro, d’Ontinyent i locals així com diversos col•lectius sumen un total d’onze punts de venda en els quals es podran adquirir exemplars i optar, així, al xec de 150 euros atorgat per l’Agrupació de comerciants i de serveis de Bocairent. Paral•lelament, romandran exposades les obres dels concursos de cal•ligrames i de poemes objecte a més de la mostra dedicada a les escriptores valencianes al llarg del temps produïda per la Fundació pel llibre i la lectura (FULL).

  Precisament el lliurament de premis dels certàmens literaris servirà per inaugurar la Fira del llibre de Bocairent dissabte a les 11.00 h. A partir d’aquest moment, se succeiran les activitats amb tertúlies literàries, teatre de carrer, tallers infantils i lectures públiques. Finalment, la proposta comportarà la presentació de tres obres. D’aquesta forma, Josep Manel Ribera donarà a conèixer ‘L’Alforí, paisatge viu’ editat per l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) mentre que Jordi Raül Verdú contarà les ‘Contalles de iaios i iaies’ (Edicions del Bullent). Per últim, diumenge a migdia l’autor local Roberto Tormo parlarà sobre la seua novel•la de debut ‘Llibre dels vius’ (Unaria Edicions) guanyadora del 18 Premi de narrativa breu Josep Pascual Tirado de Castelló.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -