02/12/2023 - 17:09
Més

  Concert de “La Frontera” a Ontinyent

  Altres notícies

  Després d’actuar a Lleó i Barcelona, la madrilenya banda de rock La Frontera arribarà aquest divendres a Ontinyent per participar del festival “Ochenteando”, que té lloc a la sala Bamboo amb la col·laboració d’AD Libitum i l’Ajuntament d’Ontinyent.

  El grup liderat per Toni Marmota promocionarà a la ciutat el seu últim disc, “30 años al límite”, amb el que la banda celebra les seues tres dècades als escenaris. És un doble CD amb l’enregistrament en directe del concert que van oferir a la sala Sol de Madrid el passat 7 de febrer i altres 22 enregistraments originals remasteritzades per a l’ocasió, acompanyat d’un DVD amb el concert i altres continguts com un documental o videoclips, juntament a un llibret amb textos i imatges “històriques” d’una banda que destaca pel seu intens directe.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, assenyalava que “Ochenteando està sent una gira molt positiva per a Ontinyent, ja que ajuda a diversificar l’oferta d’oci a la ciutat, amb músics com Pablo Carbonell, La Guardia, Javier Urquijo o esta setmana La Frontera, que sense dubte va a posar en escena un directe ple d’energia que de segur servirà per atraure molta gent d’Ontinyent i poblacions veïnes”, destacava.

  L’entrada per al concert (23:00 hores) té un preu de 10€ i inclou sopar tipus cocktail previ a l’actuació (21:30 hores), estant a la venda al pub JM, sala Bamboo, Casa de Cultura d’Ontinyent i AD Libitum.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -