04/12/2023 - 1:03
Més

  Saül Gómez és el nou director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV

  Altres notícies

  El compositor ontinyentí Saül Gómez serà nomenat director titular de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per a la temporada d’aquest any 2018.

  Saül Gómez és llicenciat en percussió i composició pel Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València, i direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música de Lliceu de Barcelona. Ha estudiat direcció de banda en Trento (Itàlia). Actualment és professor de música i director amb el professor d’orquestra, formant part de professors i arts escèniques de Generalitat Valenciana.

  A més a més ha compost diferents obres musicals, tant per a bandes, ballets o música de cambra. També ha sigut premiat i reconegut pel seu treball en diferents institucions rebent la Menció Honorífica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Primer Premi i Menció d’Honor en el concurs de Poble de Muro en l’obra Lament entre altres. Des de 2013 és membre de l’Acadèmia de la Música de València, forma part de la junta de l’Associació de Compositors Simfònics Valencians i també pertany a l’acadèmia dels Grammy.

  Actualment treballa en la composició de música simfònica i música per al sector audiovisual, rebent tres nominacions a l’Hollywood Music in Media Awards de Los Angeles, i una per als premis Jerry Goldsmith. Aquest any 208 estrenarà obres en Canadà, Texas, i s’escoltaran les seues obres en el Japó, Bèlgica, Holanda, Itàlia i Colòmbia.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -