Acord de col·laboració en matèria mediambiental entre Grupo Innova, Reciclatges Guerola i COEVAL

0

Grupo Innova, Reciclatges Guerola i la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) han signat un Acord de col·laboració en matèria mediambiental, de gestió de residus i de responsabilitat social. Aquesta signatura l’han dut a terme Ernesto Beltran i Rafael Guerola per part de Grupo Innova i Reciclatges Guerola respectivament, i per part de COEVAL ho ha fet el president de la Confederació, Javier Cabedo. La signatura s’ha dut a terme en la seu de COEVAL, ubicada a Ontinyent.

L’objectiu del present Acord de col·laboració és impulsar en el territori de la Vall d’Albaida la sensibilització sobre les obligacions legals dels empresaris i les seues responsabilitats en matèria ambiental, de gestió de residus i de responsabilitat social, per a poder ajudar a les empreses a adaptar-se a les exigències legals i tendències del mercat. Amb aquest objectiu s’impulsaran projectes en col·laboració per part de les tres entitats i els associats de COEVAL disposaran de condicions especials per a determinats serveis relacionats amb l’objecte de l’Acord de col·laboració.

Aquest Acord dóna continuïtat i impulsa actuacions singulars que ja havien dut a terme les tres entitats en les matèries objectes d’aquest. Amb ell COEVAL vol facilitar eines a les seues empreses associades en la Vall d’Albaida perquè puguen millorar el seu nivell de professionalització, donat el valor afegit que suposa aquesta millora en matèria mediambiental per al teixit empresarial comarcal, bàsicament pimes, en l’entorn competitiu global al qual es dirigeixen, amb productes que requereixen diferenciació per a ser atractius en mercats nacionals i internacionals.

Font: COEVAL

Publicitat