IniciDestacatLes oficines de turisme de l’associació Serra Mariola reben el reconeixement del...

Les oficines de turisme de l’associació Serra Mariola reben el reconeixement del parc natural

Agres, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro obtenen el distintiu com a punt d’informació col·laborador

Les oficines de turisme d’Agres, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro van rebre el matí d’aquest dimecres, 12 de febrer, la placa acreditativa com a punts d’informació col·laboradors del parc natural de la serra de Mariola durant l’acte celebrat al centre d’interpretació ubicat al mas d’Ull de canals de Banyeres de Mariola. La distinció remarca que aquests punts ofereixen “una informació de qualitat i veraç” en allò referit a l’àrea protegida així com “a les activitats que es desenvolupen”, segons va explicar Alfredo González, director general de Medi natural.

Els alcaldes d’Agres, Josep Miquel Francés, i Banyeres de Mariola, Antonio Belda; la regidora de Turisme de Bocairent, Noelia Vañó, i les tècniques d’Alcoi, Paola Pons, i de Muro, Mar Reig, van ser els encarregats de recollir el distintiu. Els cinc municipis formen part de l’associació Serra Mariola.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular