Comença el programa “Ya vienen los reyes”

0

Novament, després del primer dia de nadal, torna el programa radiofonic “Ya vienen los reyes” organitzat des de l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent, el qual esta pròxim al seu 30 aniversari.

Enguany, a la temporada 2019-2020, la seua principal novetat es la tornada a les ones de ràdio tradional, però a l’emisora comarcal de La Onda Radio, a la 105.7 de la FM, en horari de 14 a 15h. La mateixa emissió es podrà escoltar també en directe al nostre portal web www.tvdigitalontinyent.com i el canal de Facebook de l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent.

El programa està obert a la participació gratuïta a tot el públic podent comentar i enviar missatges de whatsapp al telèfon 644 378 641.

El programa s’iniciarà el pròxim 26 de desembre fins al 5 de gener, en horari de 14 a 15h, on el presentador Juanjo Barber, el reporter Giorgio, i el capità Haquif ens contaran com estan sent els preparatius de l’arribada de ses majestats els Reis d’Orient, i el seu emissari reial ontinyentí, Jacobo. Les telefonades que entren en directe podran parlar amb els protagonistes que ens faran arribar tota la informació de primera mà, per això des de l’associació fan una crida a la participació de xiquets, xiquetes, pares, iaios i públic en general. A més a més, també volen agraïr el suport a la difussió dels seu treball als mitjans de comunicació, patrocinadors i entitats col·laboradores.

Per poder escoltar el programa solament cal accedir al web www.tvdigitalontinyent.com i iniciar el reproductor de ràdio. També es podrà seguir al Facebook de l’associació. Els usuaris que ho desitgen podran rebre avisos als seus telèfons mòbils si ho desitgen, enviant un missatge gratuït mitjançant whatsapp al telèfon 644 378 641.