El “Cap d’any infantil” es presenten els nous vestits dels patges dels Reis d’Orient

0

Ontinyent Il·lusiona”, la campanya nadalenca impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals, acomiadarà l’any 2019 amb tot un seguit d’activitats. Una de les més destacades serà aquest divendres 27 de desembre, quan tindrà lloc el “Cap d’any infantil” a la Plaça Sant Domingo, que es farà coincidir amb la presentació dels nous vestits dels patges dels Reis d’Orient.

En concret, la jornada del divendres 27 començarà a les 17:30h a la Plaça Sant Domingo amb la la xocolatada i mona per a berenar les xiquetes i xiquets. Serà a les 18:00h, quan la Colla de Campaners farà sonar les “12 campanades infantils”. Així mateix, totes i tots aquells que acudisquen tindran ocasió de ser els primers en veure els nous vestits que utilitzaran els patges dels Reis d’Orient a la cavalcada del proper 5 de gener, una renovació de vestuari que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’Associació d’Amics dels Reis d’Orient. També  eixe dia en la Plaça de Sant Domingo, a partir de les 18:30h, tindrà lloc l’espectacle “Freak Show” amb els malabars com a protagonistes, inclòs al 8é Festival de Circ i Teatre al carrer d’Ontinyent.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, animava a tots els veïns i veïnes d’Ontinyent i dels voltants “a gaudir d’una vesprada plena d’il·lusió i repleta d’activitats infantils a la vegada que poden aprofitar per a realitzar les compres de Nadal a la ciutat perquè Ontinyent continue sent un referent comercial”, manifestava.

Altres activitats d’Ontinyent Il·lusiona

La programació d’Ontinyent il·lusiona inclou també inclou altres activitats per a estos dies: així, dijous 26, a partir de les 11:00h hi haurà un contacontes a la biblioteca de Sant Josep. A les 17:00h i a les 20:00h tindrà lloc la representació de “El Cascanueces” a càrrec de la Jove companyia Masters Ballet al Teatre Echegaray. Les entrades es poden adquirir per avançat a la web de Caixa Ontinyent (6€ entrada general i 5€ amb descomptes).  A més a més, dissabte 28 amb es produirà l’arribada del carter reial a la ciutat a partir de les 11:00h. Ho farà acompanyat del seu seguici i el tradicional trenet que recorrerà els diversos carrers de la ciutat per recollir les cartes adreçades als Reis d’Orient.

Publicitat