25/06/2022 - 13:42
IniciGeneralXarrada a Ontinyent sobre la lluita per la defensa dels drets de...

Xarrada a Ontinyent sobre la lluita per la defensa dels drets de les dones africanes

Ontinyent acollirà aquest divendres 28 d’octubre una xerrada a càrrec de Ini Damien Inkouraba, presidenta de l’Associació per la Promoció Femenina de Gaoua, implicades en la lluita en defensa dels drets de les dones africanes en Burkina Faso, que tindrà lloc a l’ateneu popular Ca la Mera a les 18:30h.

Presentada per Lucila Aragó i Carmen Agulló, l’acte forma part d’un projecte de col·laboració entre la Universitat de València i l’associació de dones de Burkina Faso, que arriba a Ontinyent de la mà de la Regidoria d’Igualtat i Dona, des d’on s’ha animat a la ciutadania a acudir i conèixer com s’està motivant i fent possible crear nous espais a les dones africanes, sobretot en el sector educatiu i en la lluita pels drets de les dones.

Per altra banda, des de la Regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha aprofitat l’oportunitat per fer una crida a la participació en la manifestació contra les violències masclistes que es celebrarà el proper 5 de novembre a Tarragona, “una gran ocasió per visualitzar la gravetat del problema i una eina d’empoderament i solidaritat entre dones”. A tal efecte, i comptant a tal efecte amb una ajuda de la Diputació de València, es fletaran dos autobusos gratuïts, als que es poden fer inscripcions enviant un correu amb nom, cognoms, DNI i telèfon a l’adreça de correu 5nontinyent@gmail.com

L’eixida serà des del campus Universitat de València d’Ontinyent (al barri del Llombo) a les 6:00h del matí per arribar a Tarragona abans de les 12h, quan comença la manifestació. Les 108 places de que es disposa es cobriran per ordre d’inscripció.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents