04/12/2023 - 1:04
Més

  Visitants de tota la Comunitat Valenciana acudeixen a la IV Fira Ontiboda d’Ontinyent

  Altres notícies

  Ontinyent acollia el passat cap de setmana la seua IV Fira de Celebracions “Ontiboda”, un esdeveniment que aglutinava l’oferta de 16 empreses del sector de les celebracions, i que servia per atraure visitants d’11 localitats de tota la Comunitat Valenciana. La fira, organitzada amb el format de “showroom” al restaurant Casa Seguí de la localitat, era visitada per prop d’un centenar de parelles de nuvis i famílies que preparen comunions, procedents de València, Massanassa, Cullera, Xàtiva, Canals, Muro de Alcoi, Cocentaina, Alcoi, Albaida, Banyeres i Ontinyent.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, visitaven la fira i destacaven la importància “de que els comerciants aprofiten sinergies per crear esdeveniments com aquest, que a més a més ens ajuden a diversificar l’economia local i consolidar Ontinyent com a referent en oferta de serveis a la comarca”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -