02/10/2023 - 7:28
Més
  IniciGeneralUna nova aplicació informàtica permet localitzar els nínxols del cementeri d’Ontinyent des...

  Una nova aplicació informàtica permet localitzar els nínxols del cementeri d’Ontinyent des del telèfon mòbil

  Els regidors de modernització i cementeri presenten la nova ferramenta que facilita les visites i preparatius per a la festivitat de Tots Sants

  Una nova aplicació informàtica permet localitzar els nínxols del cementeri d’Ontinyent des del telèfon mòbil. Es tracta d’una iniciativa municipal que era presentada hui pel Coordinador de Govern Obert i Transparència i regidor de Modernització, Joan Sanchis, i la regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, els quals coincidien en destacar que aquesta aplicació “és una millora que facilita la vida als veïns i veïnes que estos dies han de visitar els seus familiars i persones volgudes”, assenyalaven.

  Joan Sanchis explicava que l’aplicació ha estat dissenyada enterament des del Departament d’Informàtica i Modernització, als tècnics del qual agraïa el seu treball, posant de relleu que “és fàcil, intuïtiva i accessible des de qualsevol ordenador i dispositiu mòbil a través de la web municipal i també a http://cementeri.ontinyent.es”.

  Una volta s’ha accedit a la pàgina, es dona la possibilitat d’introduir el cognom de la persona que es busca, apareixent aquesta al registre amb informació sobre el pati, el pavelló i el nínxol on es troba. També es possible accedir des d’aquest espai web a un plànol general i plànols de detall dels 4 patis del cementeri. En tots i cadascun dels accessos al cementeri hi haurà un full explicatiu i un codi QR a través del qual accedir directament a l’aplicació.

  Mercedes Pastor destacava que aquesta “és una millora substancial, una mostra de les novetats que és necessari introduir al cementiri per adequar-lo als temps que vivim”, assenyalava, tot avançant que des de la regidoria de cementeri “estem immersos en tasques de preparació per a que tot estiga a punt per a la festivitat de Tots Sants, el moment de l’any en que més visites rep aquest espai”.

  En total, la base de dades de l’aplicació inclou els més de 8.000 registres de nínxols existents al cementeri, “un espai que ha anat creixent i on cada volta era més difícil trobar familiars o persones, una necessitat davant la qual posem en marxa aquest instrument que esperem que siga d’utilitat per a la ciutadania”, concloïa Joan Sanchis.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  1 COMENTARI

  Comentaris tancats

  El més llegit