13/07/2024 - 12:44
Més

  Nova zona verda de 4.100 m2 i una pista “pumptrack” al Passeig de Benarrai

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ampliarà la zona verda del Passeig de Benarrai amb la creació d’un “pumptrack”, un circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins. Concretament aquesta pista es crearà en els terrenys compresos entre el Passeig de Benarrai i l’avinguda de la Generalitat, una extensió de 4.100 m2 dels quals el “pumptrack” ocuparà 1.220 m2. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que aquest projecte, que ha sigut aprovat per la Junta de Govern, “millorarà notablement la imatge de la ciutat en una zona d’entrada al nucli urbà, a més que oferirà una nova zona d’oci perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir d’aquest circuit”.

  Amb un pressupost de 60.489’80 euros, es crearà un circuit per a bicicletes, patins i monopatins amb un carril d’1,5 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 181 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts. A més, la pista estarà inserida en una zona verda on es plantaran al voltant d’una trentena d’arbres nous, ampliant així el pulmó verd més destacable que té la localitat.

  La zona d’oci del Passeig de Benarrai ja compta amb una zona de jocs infantils, una tirolina, elements esportius, un estany, una cúpula i diversos elements esportius. A tot açò ara se suma aquesta nova zona on els més menuts i menudes podran gaudir acompanyats de les seues famílies. Aquest projecte continua la línia encetada pel consistori d’aprofitar espais en desús que puguen donar un servei a la ciutadania.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -