Trenet infantil, emissaris reials i el III Festival de Circ i Teatre reprenen l’activitat de “Ontinyent Il·lusiona”

0

Ontinyent reprendrà aquest cap de setmana les activitats incloses al seu programa d’animació nadalenca “Ontinyent Il·lusiona”, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses associacions i entitats de la ciutat. Hui divendres torna el III Festival de Circ i Teatre a partir de les 17:00 hores al barri de Sant Rafel, de la mà de la companyia Scura-Splats, que portarà el seu espectacle itinerant “Animàtic”, que compta amb malabars, xanques de ballesta, jocs i acrobàcies.

Posteriorment, també en el barri de Sant Rafel, es comptarà amb la visita de l’emissari dels Reis Mags, al qual els xiquets i xiquetes podran saludar i lliurar les seues cartes a partir de les 17:30 hores, una proposta organitzada per l’Associació de Comerciants del barri a la que se suma l’Ajuntament amb l’actuació itinerant de circ i teatre prevista i amb la posada a disposició d’un trenet per als xiquets i xiquetes.

Demà dissabte, a les 19:00 hores, l’acció es trasllada al barri de Sant Josep, on les xiquetes i els xiquets podran passetjar en trenet fins arribar al Centre Comercial El Teler, on els espera el Carter Reial per a rebre les seues cartes. El lloc d’eixida d’esta activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Associació d’Amics dels Reis Mags serà el Carrer Martínez Valls (a l’encreuament amb avin­guda Dos de Maig).

Pel que fa a diumenge, serà també el Carrer Martínez Valls el lloc elegit per a un doble espectacle de la companyia “Disparatario” d’Algemesí al marc del Festival de Circ i Teatre. De matí, de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 tindrà lloc “Picnic”, una ludoteca de jocs de carrer i espectacle de circ amb animació, amb entrada lliure i gratuïta, a l’igual que la representació de l’espectacle de circ “Bambalinas” a les 18:00 hores. Després d’aquesta intensa jornada, el III Festival de Circ i Teatre es reprendrà el 2 de gener amb l’espectacle de titelles, clown i animació “Las luces del gran árbol” esta volta en el Parc del Mestre Ferrero.

Publicitat