23/07/2024 - 11:20
Més

  Trenet infantil, emissaris reials i el III Festival de Circ i Teatre reprenen l’activitat de “Ontinyent Il·lusiona”

  Altres notícies

  Ontinyent reprendrà aquest cap de setmana les activitats incloses al seu programa d’animació nadalenca “Ontinyent Il·lusiona”, organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses associacions i entitats de la ciutat. Hui divendres torna el III Festival de Circ i Teatre a partir de les 17:00 hores al barri de Sant Rafel, de la mà de la companyia Scura-Splats, que portarà el seu espectacle itinerant “Animàtic”, que compta amb malabars, xanques de ballesta, jocs i acrobàcies.

  Posteriorment, també en el barri de Sant Rafel, es comptarà amb la visita de l’emissari dels Reis Mags, al qual els xiquets i xiquetes podran saludar i lliurar les seues cartes a partir de les 17:30 hores, una proposta organitzada per l’Associació de Comerciants del barri a la que se suma l’Ajuntament amb l’actuació itinerant de circ i teatre prevista i amb la posada a disposició d’un trenet per als xiquets i xiquetes.

  Demà dissabte, a les 19:00 hores, l’acció es trasllada al barri de Sant Josep, on les xiquetes i els xiquets podran passetjar en trenet fins arribar al Centre Comercial El Teler, on els espera el Carter Reial per a rebre les seues cartes. El lloc d’eixida d’esta activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Associació d’Amics dels Reis Mags serà el Carrer Martínez Valls (a l’encreuament amb avin­guda Dos de Maig).

  Pel que fa a diumenge, serà també el Carrer Martínez Valls el lloc elegit per a un doble espectacle de la companyia “Disparatario” d’Algemesí al marc del Festival de Circ i Teatre. De matí, de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 tindrà lloc “Picnic”, una ludoteca de jocs de carrer i espectacle de circ amb animació, amb entrada lliure i gratuïta, a l’igual que la representació de l’espectacle de circ “Bambalinas” a les 18:00 hores. Després d’aquesta intensa jornada, el III Festival de Circ i Teatre es reprendrà el 2 de gener amb l’espectacle de titelles, clown i animació “Las luces del gran árbol” esta volta en el Parc del Mestre Ferrero.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -