11/12/2023 - 11:22
Més

  Tourist Info d’Ontinyent renova la “Q” de qualitat

  Altres notícies

  L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha procedit a la renovació de la “Q” de qualitat a la Tourist Info d’Ontinyent. Al seu informe auditor anual, l’ICTE incideix en aspectes com “la informació i acollida als visitants”, “la gestió de la documentació i registres del sistema de qualitat” i la gestió de les xarxes socials, establint un protocol d’atenció no presencials als missatges de petició d’informació que és considera “innovador, i una millora a l’atenció oferida en aquest canal cada volta més demandat”.

  El Regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, explicava que “estes accions han entrat dins de la planificació prevista des del Govern d’Ontinyent per a promoure el turisme a la ciutat”, que manté com a grans eixos la promoció dels atractius culturals, paisatgístics, industrials i gastronòmics de la ciutat. La “Q de Qualitat” és un reconeixement que atorga l’ICTE als establiments turístics que han obtingut o renovat dita marca, i que certifica el compliment de la norma UNE 187003:2008, que estableix les condicions de qualitat que deuen complir les oficines d’informació turística en el seu procés d’acollida als visitants.

  Per altra banda, Sanchis ha recordat que la ciutat està present estos dies a la XXXV Fira de Turisme FITUR que es desenvolupa a Madrid des d’aquest dimecres, per a donar a conèixer la seua oferta turística dins el stand del patronat provincial València, Terra i Mar, al pavelló 7, dedicat al producte turístic d’interior. Igualment, la ciutat formarà part de la “guía turística virtual” de València Terra i Mar i la Mancomunitat de Municipis que es presentarà aquest dijous, una APP en la que s’inclourà una ruta virtual per Ontinyent, així com també d’altres municipis de la comarca.

  A més a més, es projectarà a FITUR el vídeo promocional editat per l’Ajuntament d’Ontinyent i la Societat de Festers amb motiu de les festes de Moros i Cristians de 2014. El vídeo, obra del fotògraf Rubén Montava, ha aconseguit prop de 20.000 reproduccions en 6 mesos a Youtube, i en el mateix es fa un repàs de l’Ontinyent monumental, paisatgístic i fester, comptant amb la narració del conegut actor de doblatge Pepe Mediavilla, veu a Espanya de l’actor Morgan Freeman i de personatges com el mag Gandalf

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -