12/04/2024 - 14:00
Més

  Tallers sobre tècniques d’estudi al CLJO: Quin mètode d’estudi tens tu?

  Altres notícies

  Des del CLJO presentem QUIN MÈTODE D’ESTUDI TENS TU?, una jornada de tallers sobre tècniques d’estudi que impartirà l’assessora d’estudis del CLJO (i del gabinet psicopedagògic municipal), Charo Guerola, dirigida a joves de 1r a 4t d’ESO i estudiants d’FP.

  Aquesta jornada formativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’IVAJ.Generalitat Jove, té com a objectiu millorar el rendiment escolar dels i les estudiants donant a conéixer mètodes d’estudi diferents, ja que el fet d’estudiar, no assegura un estudi eficaç.

  Tots els tallers s’impartiran a la seu del CLJO (C/Jaume I el Conqueridor, 13 baix) els dijous dia 5, 12 i 19 de novembre, de 18h a 19h.

  En la primera sessió es parlarà sobre com motivar-se als estudis, formes d’organitzar-se, llocs més adequats per a concentrar-nos i sobretot, què fer el dia que tenim un examen. La segona sessió tindrà com a punt centrar la presentació de mètodes d’estudi. I a l’últim taller, s’explicarà com fer de la millor manera un treball, com prendre anotacions, formes de solucionar els problemes de concentració i molt important, com treballar en equip.

  Les persones que vulguen reservar plaça, caldrà que envien un correu a orientaestudis@gmail.com, indicant nom i curs que s’està cursant.

  Tota la informació es pot consultar a la web del CLJO www.joventutontinyent.com

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -