S’inicien les obres del “Pont de la platgeta”

0

Ja han començat les obres de reparació del pas del Riu Micena al Terme Municipal d’Otos. Unes obres que ja fa molts anys que l’Ajuntament d’Otos pretenia portar endavant. Ara, aquesta inversió de 95.000,00 € ha estat possible gràcies a l’ajuda de la Diputació de València que mitjançant un conveni amb l’Ajuntament d’Otos ha finançat l’execució de les obres. El cost de la redacció del projecte de les obres, així com la direcció de les mateixes ha estat a càrrec de l’Ajuntament d’Otos.

L’empresa adjudicataria de la realització de le obres és Áridos Copoví, S.L. i està previst que en el termini d’aproximadament dos mesos les obres estiguen finalitzades.
Segons l’Alcalde d’Otos, Mario Mira, l’objectiu d‘aquestes obres de reparació, és la millora de la infraestructura viaria i la xarxa de camins rurals en una zona de gran densitat de cultius agrícoles on és imprescindible la circulació de tractors i maquinaria.

En 2014, l’ajuntament de la Pobla Del Duc ja va escometre obres d’emergència al Pont de la Platgeta per reparar el pas que es va ensorrar per les pluges, una actuació que es va produir al terme municipal d’Otos, a més de corregir els problemes detectats per poder transitar amb seguretat. L’obra que es va executar amb recursos propis de l’ajuntament de la Pobla com recordava el hisenda de la Pobla del Duc, Jordi Bravo, durant la visita a les obres que es duen a terme ara.

Vicent Gomar, alcalde de la Pobla del Duc, per la seva banda, ha assenyalat que «després d’innombrables promeses de solució que no s’han fet realitat, avui podem agrair l’esforç de la nova Diputació de València». Gomar ha mostrat la seva satisfacció per les gestions efectuades des dels ajuntament de la Pobla del Duc i el d’Otos «ja que en breu serà possible que les persones i els agricultors puguin disposar d’una nova infraestructura que aportés seguretat en l’exercici de la seva activitat» i conclou que «aquest Camí Reial tornarà ser un eix fonamental en el desenvolupament de la Vall d’Albaida».