10/12/2023 - 6:02
Més

  Primera Fira Outlet d’Albaida

  Altres notícies

  Aquesta vesprada s’inaugura la Primera Fira Outlet d’Albaida, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament d’Albaida que pretén recolzar els comerços locals i donar una eixida als productes de temporada que poden vendre’s a preus molt competitius.

  La Regidoria de Promoció Econòmica, encapçalada per Càndid Penalba, ha sigut l’encarregada d’organitzar aquesta fira i d’ajudar als comerços locals que han volgut participar a vendre els seus productes. Els comerços participants son: Autentic Sports, Kimochi, Menuts, Belino, Bambinos- Primadona, Ninets, Valero’s i Albaida Musical.

  Càndid Penalba assegura que “aquest tipus d’iniciatives pretenen animar el comerç local i ajudar a incentivar el consum. Son moments difícils per als comerços, les retallades salarials i la pujada de l’IVA van a complicar la vida dels comerciants, per tant, qualsevol ajuda que els puguem aportar des de l’Administració local sabem que es benvinguda. Continuarem treballant per ajudar als nostres veïns i veïnes”.

  Les activitats de la Fira també continuen aquest cap de setmana amb la Final del III Campionat de Raspall Fira d’Albaida. Aquest esdeveniment esportiu que realitza el Club de Pilota valenciana “Ciutat d’Albaida” tindrà lloc a partir de les 18h en el carrer Artesans Teixidors. Abans del partit es jugarà una partida entre veterans.

  També volem destacar la 29à edició del Festival de Bandes “Ciutat d’Albaida” que tindrà lloc el diumenge 22 de juliol a les 20.30h en la Glorieta. Aquest mític concert és du a terme per les dues bandes d’Albaida, “El Gamell” i “l’Aranya”, que un any més ens delectaran amb els seus sons melòdics.

  En paraules de Josep Antoni Albert, Alcalde d’Albaida “compaginem activitats amb molta solera a la nostra ciutat amb noves propostes, com la Fira Outlet, que permeten donar una oferta lúdica, cultural i esportiva a tot tipus de persones. Amb poc recursos i molta imaginació hem fet una Fira per a totes i tots. Des d’ací convidem a les poblacions i comarques veïnes a que vinguen Albaida en aquestos dies de Fira”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -