Ontinyent millora la seguretat de l’accés a Plaça de l’Església

L’actuació s’afegeix a les millores per als vianants realitzades al Carrer Major i el Carrer del Regall

Manuel Cuesta destaca que el Govern d’Ontinyent seguirà treballant “per una ciutat més segura i transitable per als peatons”

La seguretat de l’accés de vianants a la Plaça de l’Església s’ha vist millorada notablement gràcies a l’actuació duta a terme per la Regidoria d’Obres de l’Ajuntament d’Ontinyent, que ha permès duplicar l’amplària d’esta transitada vorera. Esta  actuació s’afegeix a les recents millores per als vianants realitzades al Carrer Major (eliminació del bastidor que dificultava el pas) i el Carrer del Regall (creació d’una nova vorera), dins l’objectiu del Govern d’Ontinyent “de treballar per una ciutat més segura i transitable per als peatons”, manifestava el regidor de l’àrea, Manuel Cuesta.

L’edil explicava que al cas de la vorera de la Plaça de l’Esglèsia “estem parlant d’una via amb un molt intens trànsit peatonal, que a més d’estar en males condicions pel pas del temps, era tan estreta que en moltes ocasions els vianants havien de baixar de la vorera, amb la incomoditat i sobretot el risc que això comporta”. Es tracta d’un tram de més de 45 metres de llarg que suposa l’accés principal a esta plaça on tenen lloc nombrosos esdeveniments lúdics i culturals al llarg de l’any (concerts, actuació dels Gegants i Cabets, Mercat Medieval, etc.), a més de ser també d’accés a l’Església de Santa Maria i el barri de La Vila, i una via molt transitada per mares, pares i alumnes del Col·legi La Milagrosa.millora vorera plaça esglesia Ontinyent

Per millorar les condicions d’aquesta via, la Regidoria d’Obres ha coordinat una actuació que ha permès duplicar l’amplària de la vorera, que passa d’un a dos metres d’ample, gràcies a la substitució dels tests decoratius per pilons. Manuel Cuesta explicava que “amb aquest canvi, i sense haver de reduir l’amplària de la via per als vehicles, hem pogut guanyar un espai per als vianants que era molt necessari, ja que en alguns trams l’amplària de la vorera era fins i tot menor, amb poc més de 40 centímetres”, explicava.

Els materials que s’han utilitzat són exactament del mateix tipus dels que hi havia, predominant l’ús de la pedra com element d’uniformitat amb la resta del casc històric de la ciutat. L’escala que dona accés a la vorera a la seua part inferior també ha estat millorada, ampliant l’amplària dels graons en 50 centímetres cadascun.

Manuel Cuesta destacava que “totes i tots els ciutadans  som peatons, i per això estem treballant i seguirem treballant per millorar les condicions per a transitar a peu per la ciutat. Volem que la nostra siga una ciutat agradable per a les persones i a la qual es puga circular a peu en les millors condicions possibles”, concloïa el Regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …