Ontinyent inaugura una pista de patinatge de 350 m2 per promoure l’oci i les compres de Nadal

0

El coordinador de Política Econòmica i la regidora de Comerç destaquen l’impacte de la pista com a element d’atracció per a veïns i visitants en estes dates.

La cèntrica Plaça de la Concepció d’Ontinyent compta des de hui i fins el dia 12 de gener amb un altre atractiu per promoure l’oci i les compres de Nadal a Ontinyent: una pista sintètica de patinatge de 350m2, que emula la sensació del patinatge sobre gel, amb l’avantatge de no generar cap cost energètic i comptar amb preus assequibles per als usuaris.

Aquesta iniciativa, inclosa a la campanya “Ontinyent Il·lusiona” que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals. El coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, que visitava aquest matí la pista acompanyat per la regidora de Comerç, Sayo Gandia, assenyalava que “després del èxit de l’edició anterior aquest any la pista de patinatge devia estar de nou a Ontinyent. És un element que ens ajuda a l’objectiu de ser pol d’atracció i seguir marcant el camí amb les iniciatives i campanyes que estan tirant endavant amb la implicació de les associacions de comerciants”, manifestava.

La pista estarà oberta entre setmana per les vesprades, i al llarg de tot el dia els caps de setmana, festius i durant les vacances escolars, amb preus que estaran entre 3 i 4 euros, tal com explicava des de l’empresa Eurocas Pablo Casanova, qui tenia paraules d’agraïment “per les facilitats donades en tot moment des de l’Ajuntament i l’Alcaldia”. Casanova explicava que “aquesta pista gasta zero electricitat, el que no sols és més ecològic sinó que permet que la despesa de manteniment siga molt menor i per tant cobrar entrades a preus més assequibles”. Casanova també destacava que estes pistes, instal·lades també en Mèxic o Estats Units, “son made in La Vall d’Albaida, ja que l’empresa que les fabrica és d’Alfarrasí, i la que la instal·la i administra té la seu social en Agullent”.

Sayo Gandia apuntava que esta pista “està convertint-se ja en part del paisatge de Nadal en Ontinyent”, una activitat més dins de l’important ventall d’activitats amb les que conta la campanya de Nadal “Ontinyent Il·lusiona” que pretén atraure a la gent al carrer per a que gaudisca de les més de 30 activitats programades i consumisca als comerços de la nostra ciutat. La regidora explicava que la programació elaborada “està encarada sobretot al públic infantil i familiar, ja que el Nadal és moment sobretot per a que els xiquets gaudisquen, com de segur ho faran amb el Festival de Circ i Teatre que presentarem també en breu i que portarà moltes sorpreses”, avançava.