Ontinyent habilita un punt d’informació turística a la Plaça de la Concepció durant les festes

Ontinyent reforça l’atenció que es presta als turistes i visitants durant les festes de Moros i Cristians. La Regidoria de Turisme del Govern d’Ontinyent, al front de la qual es troba l’edil Joan Sanchis, instal·larà un punt d’informació turística a la plaça de la Concepció des de demà dijous 23 i fins el diumenge 26 d’agost. En aquest punt es donarà informació sobre les festes de Moros i Cristians, els actes de la programació i, al mateix temps, també s’oferirà informació turística sobre el poble d’Ontinyent. El punt d’informació recolzarà l’Oficina de Turisme ubicada al Palau de la Vila, que estarà oberta tota la setmana de festes.

A més a més, s’han organitzat 3 rutes turístiques que tenen com a nucli temàtic la festa morocristiana, amb visites al barri medieval de la Vila, el Museu Fester, el Museu arqueològic i el Palau de la Vila. Els itineraris seran dissabte 25 i diumenge 26 d’agost a les 19:30 des de la Plaça de l’Ajuntament, comptant-se també amb una ruta  diumenge de matí a les 11:30 en el mateix punt d’encontre. Aquestes rutes, amb una duració de 2 hores cadascuna, han estat organitzades per l’empresa La Sària amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, i tindran un preu de 5 euros.

Joan Sanchis manifestava que “amb aquestes iniciatives tractem de reforçar al màxim l’atenció en el moment de l’any al qual comptem amb més afluència de turistes i visitants”. El regidor explicava que del que es tracta és d’oferir la millor atenció possible, i aprofitar per “promoure també la resta de recursos, patrimoni i tradicions locals, ja que el turisme és un motor de promoció econòmica que hem d’explotar més a Ontinyent, la seua influència  és directa a l’hosteleria i el comerç en general”, conclou el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Plasvidavi dona protectors facials a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida ha rebut la donació de protectors facials …