19/07/2024 - 6:43
Més

  Ontinyent contractarà 19 treballadors per a la Piscina Municipal durant l’estiu

  Altres notícies

  7 D’estes places estaran reservades a personal amb un 33% o més de discapacitat reconeguda

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a publicar les bases que han de regir els processos de selecció per a la contractació del personal necessari per al període d’estiu de la Piscina Municipal. Es tracta d’un total de 19 places, repartides entre 7 vigilants, 6 socorristes, 5 monitors i 1 ATS/DUE, estant les places de vigilant reservades a personal amb discapacitat, i sent totes a jornada completa excepte les de monitor.

  El termini de sol·licituds per a participar en aquest procés selectiu comença hui dimarts dia 7 de maig de 2013 i finalitzarà dijous de la setmana vinent, dia 16 de maig de 2013, estant les bases aprovades així com el model d’instància a emprar disponibles a la web municipal www.ontinyent.es , a l’oficina d’informació municipal i oficines PROP de la ciutat.

  El Regidor d’Esports, Pepe Pla, explicava que a diferència d’altres anys, quan es pagava entre 20 i 25 euros per presentar-se a aquest concurs, “enguany optar a estes places no tindrà cap cost, una mesura que hem pres conscients dels temps que corren i de les dificultats que estan passant els nostres joves, que no ens sembla bé que tinguen que pagar per tenir la opció de treballar durant els mesos d’estiu”, manifestava.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -