Ontinyent completa la neteja dels dipòsits d’aigua potable de la població

L’empresa EGEVASA, concessionària del servei de subministrament d’aigua potable de la ciutat, ha procedit aquesta setmana a completar la neteja periòdica dels diferents dipòsits de la població. En concret, dimecres passat, 1 de març, es completaven els treballs en el dipòsit de Tarongers, una actuació que era realitzada en presència del regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, així com de tècnics de l’Ajuntament i l’empresa.

Aquests treballs s’emmarquen dins del Protocol d’Autocontrol i Gestió del Proveïment d’aigua de consum humà de EGEVASA per a la infraestructura municipal de subministrament d’aigua potable d’Ontinyent, seguint les indicacions arreplegades en el RD 140/20003, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum humà.

L’objectiu d’aquests treballs és doble: D’una banda es compleixen amb les indicacions legals que marquen l’aigua de potable i apta per al consum, i d’altra banda s’inspecciona i repara les possibles deficiències que puguen existir a l’interior dels gots, amb el que es podrà allargar la vida útil d’aquestos dipòsits.

La infrastructura de subministrament d’aigua potable d’Ontinyent compta amb 5 dipòsits, els quals sumen un volum d’emmagatzematge de més 20.000 m3. Manuel Cuesta destacava “la importància de tenir nets aquestos dipòsits, que reben tot el volum extret dels pous, i dels quals es proveeix d’aigua la nostra ciutat”. En els dipòsits es realitza la funció de cloració, tenen una capacitat d’emmagatzematge per a una mitjana de 3 dies de consum i permeten un subministrament continu i homogeni a tots els punts de la xarxa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …