13/07/2024 - 11:55
Més

  Noves alternatives al trànsit en les obres del Camí de la Moneda

  Altres notícies

  La col·laboració de la ciutadania permetrà obrir noves alternatives al trànsit en les obres del Camí de la Moneda, que des de la setmana passada han començat la segona fase de la seua execució. Es tracta d’unes obres finançades amb al voltant de 900.000 euros del Pla d’Inversió Productiva de la Generalitat Valenciana, que permetran dotar d’un nou col·lector d’aigües pluvials que posarà fi als problemes d’embassaments que es produeixen durant els episodis de fortes pluges. La realització d’esta segona fase es realitza ara ja que, tal com recorda la regidora de Territori, Rebeca Torró, “no es podia actuar en el tram d’accés al Col·legi La Concepció en altre moment, per motius de seguretat per a l’alumnat del centre”, explicava.

  Durant tot el temps que resta d’obres l’Ajuntament d’Ontinyent ha previst itineraris alternatius, que tenen com a eix principal el Cami dels Presos, senyalitzant-se horitzontal i verticalment els recorreguts a realitzar per a enllaçar amb el Camí de la Verònica, el Camí de la Garrofera i la part alta del Camí de la Moneda.

  Ara, alguns dels veïns de la zona han oferit a l’Ajuntament d’Ontinyent la possibilitat de permetre el pas per les seues parcel·les, per tal d’ajudar a minimitzar les molèsties que comporta una actuació d’aquesta envergadura, un extrem que agraïa la Regidora de Territori: “estes persones ens han mostrat una volta més que una part important de la ciutadania té voluntat de cooperar amb els demés i d’ajudar, cosa per la qual els estem molt agraïts”, assenyalava Rebeca Torró, qui apuntava que ara el consistori està estudiant com aprofitar esta possibilitat que brinden els veïns per a poder comptar en pocs dies amb noves alternatives per descongestionar el trànsit.

  Torró, qui explicava que s’ha instat a l’empresa que realitza les obres del Camí de la Moneda “a actuar amb la màxima celeritat possible”, afegia que s’està mantenint el reforç policial previst inicialment per tal d’ajudar a normalitzar el trànsit viari, i que s’han revisat les senyalitzacions de tots els itineraris per comprovar que estaven bé. Però tot i això, manifestava Rebeca Torró, “la complexitat de l’actuació és gran, i per això preguem als conductors que siguen respectuosos amb les senyals, perquè qualsevol imprudència o incompliment repercuteix en el trànsit i ocasiona problemes a la resta d’usuaris”, destacava.

  La regidora de Territori demanava novament a la ciutadania “disculpes i comprensió” amb una obra que comporta una sèrie de molèsties “que mai es poden evitar del tot”, però que des de les àrees d’urbanisme i trànsit “va a seguir treballant-se per a minimitzar al màxim” fins la seua finalització, prevista per a la segona quinzena d’agost, als dies previs a l’acte de la Baixada del Crist de les festes de Moros i Cristians, que transita pel camí al qual s’està actuant.

   

   

   

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -