11/12/2023 - 11:14
Més

  Majors i menuts d’Ontinyent fan una crida a no deixar a ningú enrere en la lluita contra la pobresa

  Altres notícies

  Representants polítics, escolars i membres de les ONGD del Consell de Cooperació d’Ontinyent assistien hui divendres en el Palau de La Vila a l’acte de lectura d’un manifest contra la pobresa en el món, inclòs en les mobilitzacions de la campanya “Pobresa Zero” que promou la Coordinadora Valenciana d’ONGD de la Comunitat Valenciana, i organitzen en Ontinyent els consells locals de Cooperació i Solidaritat i de Benestar Social.

  En l’acte, que comptava amb la presència dels regidors Óscar Borrell, Katty Ushiña, Silvia Urenya i Paula García, es procedia a un torn d’intervencions per part dels representants polítics i la la lectura del manifest Ciutadà en el Dia Mundial per l’eradicació de la pobresa, que es celebrarà el proper 17 d’octubre, i en el que es fa una crida “a no deixar a ningú arrere en la lluita contra la pobresa, i a posar a les persones i el planeta primer”. A més a més, es procedia al visionat de vídeos confeccionats pels propis escolars.

  Les activitats amb què Ontinyent se suma a “Pobresa Zero” han inclòs també el desplegament d’una pancarta contra la pobresa en l’Ajuntament, diversos tallers sobre drets humans als centres educatius i una xerrada sobre cooperació divendres 14 a les 19:30 hores en la Casa de Cultura a càrrec de Marta Penadés, una jove ontinyentina amb experiència en cooperació internacional.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -