L’Obra Social de Caixa Ontinyent beneficia en 2015 a més de 250.000 persones

0

S’han realitzat 261 activitats amb 170 col·lectius diferents.

Els 25 centres implantats mantenen 199 llocs de treball estable.

Més de 250.000 persones van ser els beneficiaris directes de l’obra Social que Caixa Ontinyent va realitzar en 2015. Una actuació que ha possibilitat el desenvolupament de 261 activitats en les comarques centrals valencianes en col·laboració amb 170 col·lectius, i que han permès el manteniment de 199 llocs de treball estable i directe.

La inversió realitzada ha ascendit a 832.000 euros, un 15% més que en 2014, i s’ha dividit en tres grans línies d’actuació:
– Manteniment dels centres implantats: 25 centres socials, assistencials, culturals i esportius en 13 localitats.
– Recerca i divulgació de temes autòctons a través de publicacions: amb un fons editorial compost per 104 llibres i 43 discos.
– Col·laboració amb col·lectius: essencial per a dinamitzar l’associacionisme i propiciar actuacions de caràcter assistencial, docent, cultural, mediambiental i recreatiu, que enguany ha aconseguit a 170 col·lectius.

Per al 2016 es preveu una continuïtat en esta línia, amb més èmfasi en les actuacions educatives, especialment quant a innovació i emprenedorisme associats a la formació universitària. També es potencia l’activitat assistencial amb la disposició de nous immobles per a la futura ampliació del CRIS d’Ontinyent (Centre de Rehabilitació i Integració Social) i aportació de nous recursos en diferents localitats.

L’obra social de Caixa Ontinyent és un dels seus principals objectius fundacionals, a través de la qual es reverteixen els beneficis a la societat, localitat a localitat, comarca a comarca, contribuint a millorar el benestar de tots.