22/02/2024 - 0:49
Més

  L’IES Pou Clar es classifica per a la fase final d’una competició de debat entre alumnes

  Altres notícies

  L’IES Pou Clar d’Ontinyent s’ha classificat per a la fase final de la 3a lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives d’universitats.

  El centre ontinyentí s’ha classificat hui dimecres, després de superar una eliminatòria on han participat altres quatre centres i on, a més, també s’ha classificat l’institut Sivera Fonts de Canals. En aquesta ronda han participat 25 alumnes que han debatut al voltant de la qüestió “Internet ens fa més lliures?”. La mecànica de la competició consistia a argumentar, posicionant-se a favor o en contra, en funció d’un sorteig que se celebra prèviament.

  Aquestes argumentacions han sigut avaluades pel jurat, format per un representant d’Escola Valenciana, Emili Gascó, i dues representants de la Universitat de València, Marga Landete i Noèlia Ibarra. Aquest jurat valora les destreses en l’acció d’argumentar per part dels diferents participants, posant èmfasi en qüestions com la qualitat del discurs, el plantejament d’una tesi sòlida, l’originalitat, l’ús d’exemples, l’exposició coherent d’idees o la riquesa lingüística, entre altres.

  Cal destacar que la Vall d’Albaida té altre centre a la competició, el Josep Segrelles d’Albaida, que competirà en l’eliminatòria del divendres.

  Quant als centres finalistes s’enfrontaran en la final el pròxim dissabte 20 de febrer, a la Universitat Politècnica de València.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -