22/06/2024 - 20:01
Més

  L’IES Pou Clar es classifica per a la fase final d’una competició de debat entre alumnes

  Altres notícies

  L’IES Pou Clar d’Ontinyent s’ha classificat per a la fase final de la 3a lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives d’universitats.

  El centre ontinyentí s’ha classificat hui dimecres, després de superar una eliminatòria on han participat altres quatre centres i on, a més, també s’ha classificat l’institut Sivera Fonts de Canals. En aquesta ronda han participat 25 alumnes que han debatut al voltant de la qüestió “Internet ens fa més lliures?”. La mecànica de la competició consistia a argumentar, posicionant-se a favor o en contra, en funció d’un sorteig que se celebra prèviament.

  Aquestes argumentacions han sigut avaluades pel jurat, format per un representant d’Escola Valenciana, Emili Gascó, i dues representants de la Universitat de València, Marga Landete i Noèlia Ibarra. Aquest jurat valora les destreses en l’acció d’argumentar per part dels diferents participants, posant èmfasi en qüestions com la qualitat del discurs, el plantejament d’una tesi sòlida, l’originalitat, l’ús d’exemples, l’exposició coherent d’idees o la riquesa lingüística, entre altres.

  Cal destacar que la Vall d’Albaida té altre centre a la competició, el Josep Segrelles d’Albaida, que competirà en l’eliminatòria del divendres.

  Quant als centres finalistes s’enfrontaran en la final el pròxim dissabte 20 de febrer, a la Universitat Politècnica de València.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -