11/12/2023 - 9:20
Més

  L’ICTE renova el certificat “Q de Qualitat” a la Tourist Info d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, ha procedit hui al lliurament a la tècnica de Turisme Pilar Torró del certificat que avala la renovació de la Tourist Info d’Ontinyent de la “Q de Qualitat”. Es tracta de d’un reconeixement que atorga l’ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola) als establiments turístics que han obtingut o renovat dita marca en 2012, i que certifica el compliment de la norma UNE 187003:2008, que estableix les condicions de tourist info qualitat-1qualitat que deuen complir les oficines d’informació turística en el seu procés d’acollida als visitants.

  A l’auditoria anual prèvia a la renovació de la  “Q” de qualitat, l’ICTE destacava com a millores les visites guiades dels diumenges (Ruta Cultural, Gastronòmica i Paisatgística) així com l’obertura de l’oficina els diumenges en temporada alta i fins el 30 de novembre. El Regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, explicava que “estes accions han entrat dins de la planificació prevista des del Govern d’Ontinyent per a promoure el turisme a la ciutat”, que té quatre grans eixos per als propers anys, com són la promoció dels atractius culturals, paisatgístics, industrials i gastronòmics de la ciutat.

  Al cas concret de “La Ruta del Diumenge” la idea és anar treballant en aquestos eixos i diversificar l’economia, “potenciant una iniciativa que generarà activitat econòmica, perquè els visitants que vinguen poden comprar i consumir a Ontinyent, i també llocs de treball”, apuntava. Quant a l’ampliació dels dies d’apertura de l’oficina els diumenges, el regidor destacava que “hi ha moments especialment importants per al turisme, i per això vam pensar que era positiu ajustar l’oferta a la demanda i optimitzar els recursos dels quals disposem per a poder oferir aquest servei quan més es necessita”.

  Durant l’auditoria a l’Oficina de Turisme no es detectaven incidències i com a punts forts es destacava també la prestació del servei d’informació i acollida i la ubicació de l’oficina al Palau de la Vila. Enguany, al tractar-se d’una renovació de la certificació, s’ha pogut optar a la concessió d’una subvenció de la Conselleria de Turisme associada als programes de d’Assistència Tècnica en Planificació i Gestió Turística i Certificació de Sistemes de Gestió en Oficines d’Informació Turística. Joan Sanchis destacava la importància de “treballar per la diversificació de l’economia en uns temps com estos, i aprofitar eixa perla per explotar que és el turisme a Ontinyent”

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -