OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les regidories del PP d’Ontinyent marquen objectius

Els regidors del grup municipal del Partit Popular en l’Ajuntament d’Ontinyent, José Luis Climent, Mercedes Pastor i Paco Penadés, han iniciat les primeres gestions en les tres regidories que dirigirà el PP durant aquesta legislatura; Arxius, Cementeri i Enllumenat Públic respectivament.

Tal com ha assenyalat el portaveu Popular, José Luis Climent, “després de la celebració del ple del passat dijous per a l’organització i funcionament municipal en el qual es van establir les delegacions, hem mantingut una primera presa de contacte amb els funcionaris responsables dels diferents departaments amb l’objectiu d’avaluar tant el treball que es realitza en cada delegació, així com els projectes que estan en marxa, els pendents i també analitzar les demandes més imperatives en cadascuna de les regidories”.

Amb aquesta primera presa de contacte, afirma José Luis Climent, “el PP inicia el propòsit marcat per a aquesta nova legislatura que, des del Partit Popular i amb acceptació d’aquestes regidories, es va a caracteritzar per treballar per Ontinyent des de la responsabilitat i el compromís amb els ciutadans”.

Segons ha comunicat el PP, José Luis Climent, a càrrec de la regidoria d’Arxius, en la primera reunió amb els tècnics del seu departament, ha manifestat la seua total disposició a col·laborar en la millora de l’Arxiu Municipal i ha destacat el seu desig de contribuir amb la seua gestió a promocionar el gran potencial del servei de l’Arxiu, en les dependències del qual es custodien importants documents de gran valor cultural i patrimonial per a la ciutat d’Ontinyent.

Els populars d’Ontinyemt, també han volgut comunicar que Mercedes Pastor, regidora de Cementeri, ha mantingut una reunió amb l’encarregat del cementeri municipal, trobada que es va completar amb la visita d’aquestes instal·lacions municipals en les quals, segons Pastor, “s’està realitzant un gran treball per mantenir les dependències en unes dignes condicions, encara que el meu desig és posar-me a la disposició dels funcionaris de la regidoria per a millorar el servei des de tots els seus àmbits i, per les dates en les quals estem, a aconseguir els recursos econòmics necessaris per a dur a terme en els pròxims mesos les actuacions de manteniment i adequació de cara a la celebració de l’1 de novembre, dia de Tots Sants.

El partit també ha fet saber que Paco Penadés,  ha realitzat les primeres gestions com a regidor d’Enllumentat, qui ha traslladat als funcionaris del departament d’enllumenat el seu desig de col·laborar en el bon funcionament d’aquest servei municipal que abasta tot l’enllumenat del nucli urbà i a més realitza intervencions de manera transversal en les àrees d’educació, parcs i jardins o en les instal·lacions esportives. Segons Penadés, “el servei d’enllumenat públic necessita d’un manteniment constant, millores en diferents àmbits i és necessària la col·laboració ciutadana perquè el servei es preste amb la major qualitat i que les deficiències s’esmenen com més prompte millor”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del …