28/11/2023 - 14:24
Més

  L’Associació AFO lliura a l’Ajuntament un arxiu de 375 imatges d’espais emblemàtics d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Associació Fotográfica Ontinyent (AFO) ha lliurat a l’Ajuntament de la ciutat un arxiu de 375 imatges d’espais emblemàtics de la ciutat, per tal que el consistori puga fer ús d’elles tant als departaments de Turisme i Comunicació com en altres àrees on puguen ser d’utilitat.

  El President d’AFO, Luis Botella, i el Secretari de l’Associació, Sergio Álvarez, eren rebuts hui per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui, acompanyat per la regidora Sayo Gandia, anterior responsable de la ponència de Turisme, amb la que es va estar en converses per realitzar aquest treball. Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment per a un col·lectiu “amb una llarga trajectòria de quasi 6 dècades, a les quals sempre ha estat molt obert a colaborar amb l’Ajuntament i a treballar per la ciutat de manera desinteressada”, destacava el primer edil.

  Les imatges han estat preses totes entre 2015 i 2016, per 5 dels 59 autors que formen part de l’associació: Juan Alvarez, Vicent Muñoz, Antonio Montes, Jordi Olcina i Luis Botella, que han donat especial atenció a llocs com el Campanar de Santa Maria, el Palau de La Vila, el Pou Clar o el recentment inaugurat refugi antiaeri del Regall, a més de fonts, ponts i altres espais emblemàtics. Les 375 imatges han estat facilitades en format digital en 2 DVDs, als quals hi ha dues còpies de cadascuna en diferents formats.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent fa una multitudinària crida en el 25-N a “no fer ni un pas enrere” contra la violència de gènere

  L’acte organitzat a la plaça Major per la regidoria d’Igualtat a través del Consell de les Dones recorda els noms de les 51 dones assassinades enguany a Espanya per les seues parelles o exparelles
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -