12/06/2024 - 20:06
Més

  L’alcalde felicita el col•legi Rafael Juan Vidal pel premi rebut a Xina

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha felicitat al col·legi Rafael Juan Vidal de la ciutat pel premi recentment atorgat a la gala dels Gourmands World Cookbook Awards celebrada a Yantai (Xina). En la festa gourmet es va donar l tercer premi a millor llibre de dolços del món i el premi al millor llibre d’Europa en la categoria sense ànim de lucre, com a millor projecte d’integració social al llibre del CEIP Rafael Juan Vidal.

  El llibre guanyador, “Dolços del Món a l’Escola”, va néixer amb un objectiu integrador i conté un total de 22 receptes de la Vall d’Albaida, Xile, Romania, Marroc, Anglaterra o Ucraïna, a partir d’uns esmorzars interculturals que es fan a l’escola, comptant amb la implicació de tota la comunitat educativa i del fotògraf Xavier Mollà.

  Jorge Rodríguez visitava el centre acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, per a reunir-se amb el director del centre, Joan Mira, el fotògraf Xavier Mollà i les dues representants que es van desplaçar a terres asiàtiques, Sara Fortuño, secretària del centre, i Carmen Torró, cap d’estudis. A més de col·laborar amb l’edició del llibre, l’Ajuntament ha subvencionat el desplaçament a la gala feta en Yantai, que les representants del centre van definir com a “una experiència extraordinària que posa en valor el projecte d’un llibre realitzat amb molt d’afecte entre tots, col·legi, alumnes, familiars i Xavier Mollà qui ens va parlar del certamen i ens va animar a participar”, explicaven.

  Fundats en 1995 per l’empresari Edouard Cointreau, els Gourmands World Cookbook Awards registraven una participació enguany de prop de 8000 llibres a les diverses categories procedents de 209 països, entre els quals va destacar el llibre presentat pel centre d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -