L’alcalde d’Ontinyent rep a la nova junta de Club Esport Base Ontinyent

0

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut hui al despatx d’alcaldia als representants de la nova junta del Club Esport Base Ontinyent, acompanyat pel regidor d’Esports, Óscar Borrell. L’entitat esportiva, que compta amb centenars de xiquets i joves a les plantilles d’al voltant de 20 equips, passa a estar presidida per Rafael Arcos, amb el fins ara president Miguel Angel Molina com a vicepresident, amb Eleuterio Mancebo i Javier Cabedo a l’equip de la junta directiva. Tant l’alcalde com el regidor d’esports mostren el seu recolzament a l’aposta de la junta de donar un nou impuls al futbol de base i femení a la ciutat, amb la creació de 3 nous equips femenins en diverses categories.

L’Alcalde destacava “el treball que realitza el Club Esport Base Ontinyent en favor de l’esport base, un mitjà de transmissió de valors i de bons hàbits entre els nostres joves que s’ha de recolzar des de les institucions”. En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament col·labora amb el club des d’una triple vessant, amb una subvenció directa, també a través de les Escoles Esportives Municipals, i amb el convnei de col·laboració que el propi alcalde va signar en 2012 pel qual l’Ajuntament cedeix els renovats camps de futbol de la Puríssima al club per a fomentar l’esport entre els joves.

El Regidor d’Esports posava de relleu que la promoció de l’esport de base i femení “ha estat una de les nostres màximes preocupacions des que vam arribar a la regidoria, i en aquest sentit ens ompli de satisfacció que esten siguen les metes del Club Esport Base en esta nova etapa”, destacava. Des del Club s’agraïa el recolzament del Govern d’Ontinyent al treball de l’entitat, “amb el qual volem no sols formar en  valors futbolístics, sinó també educatius, socials i integradors”, assenyalaven.

Publicitat