L’Ajuntament d’Ontinyent adquireix 72 alçadors infantils per al Teatre Echegaray

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adquirit 72 alçadors infantils per a les butaques del Teatre Echegaray. L’adquisició d’aquestos alçadors està subvencionada per l’Àrea de Cultura, Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació Provincial de València, adscrivint-se al programa de “Compra d’equipament per a centres culturals per a l’exercici 2015”, i permetrà millorar la visibilitat   i la comoditat dels més menuts en un teatre que habitualment acull nombrosos espectacles infantils en la seua programació al llarg del any.

Els alçadors, que compten amb una alçada de 135 cm i que no necessiten de cap instal·lació, estan dissenyats en PVC injectat amb una superfície neta, polida i ignifuga que prevé qualsevol lliscament sobre la butaca, evitant així qualsevol desplaçament. A més, al ser ergonòmics i universals, faciliten la bona col·locació corporal de tots els xiquets, prevenint riscos per a la seua salut.

L’empresa Decoratel España ha sigut l’encarregada de proveir aquest accessori per a les butaques que, com destacava Àlex Borrell, regidor de cultura, “es necessari per a que el públic més menut puga gaudir d’aquest espai com cal, ja que son diverses les activitats que es programen per a ells al teatre”.