22/02/2024 - 2:19
Més

  L’ajuntament d’ Ontinyent estudia instal•lar provadors públics al mercat

  Altres notícies

  El Govern d’Ontinyent ha demanat una subvenció a la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç per poder dotar el Mercat del Dilluns de provadors i elements senyalitzadors.

  El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, explicava que la necessitat de millorar l’equipament del Mercat de Dilluns amb estos elements ve determinada per un estudi tècnic que ha indicat, per una banda, que caldria dotar l’espai del mercat d’elements de senyalització que permeten identificar millor l’oferta comercial; i per altra que no es disposa de provadors, pel què els clients i comerciants han d’utilitzar els serveis dels bars propers com a tals. Joan Sanchis manifestava que “volem no sols retindre la clientela del Mercat de Dilluns, sinò també potenciar-la, per la qual cosa hem de fer el mes còmoda possible la compra, i en aquesta línia està aquest projecte”, apuntava el regidor.

  S’ha demanat una subvenció de 12.500 euros a per realitzar l’actuació

  La subvenció sol·licitada, per un import de 12.446,47 euros, s’inclouria al Pla de Competitivitat del Comerç Urbà per a l’exercici 2012, i permetria dur a terme el pla entre els mesos de setembre i octubre. Els provadors serien desmuntables, realitzats amb tubs metàl·lics enfilats entre si, i separats per lones retolades amb la imatge corporativa del mercat, per delimitar els espais destinats a emprovadors individuals.

  Els provadors se situarien en dos punts distants entre si, en l’entorn del mercat, per diversificar el seu ús entre els clients dels diferents llocs de venda. Quant als monòlits senyalitzadors, fabricats en alumini, amb unes dimensions de 250 cm d’alçada i 70 cm d’ample, s’instal·larien als tres accessos al Mercat del Dilluns: la confluència dels carrers prolongació Puríssima i Sant Antoni; accés per l’Avinguda de l’Almaig, enfront del Centre de Salut; i accés pel carrer Rafael Juan Vidal, que informa els clients procedents de la zona del Llombo.

  Per altra banda, Joan Sanchis ha recordat que el passat divendres tenia lloc al Mercat Municipal, conegut popularment com “Mercat de Dalt”, el primer dels sorteigs de la campanya “Junts fem mercat!”, que la Regidoria de Comerç ha posat en marxa juntament amb l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal. Dins d’aquesta iniciativa, totes les persones que facen una compra en les parades del Mercat de Dalt participaran en el sorteig d’un xec-regal de 50 euros que es deurà gastar en el propi mercat. Aquest sorteig es realitzarà el segon i quart divendres de cada mes.

  El Regidor de Comerç destacava que tant el projecte plantejat per al Mercat de Dilluns com la campanya iniciada al Mercat de Dalt “constaten l’interès del Govern d’Ontinyent per promoure i dinamitzar les compres a tots els seus mercats”, incidint en que al cas concret d’estes iniciatives, “s’està actuant també en favor de la revitalització del centre històric i comercial”. Aquesta aposta, recordava Joan Sanchis, es constata igualment en iniciatives ja realitzades, com la pista de gel en Nadal o la campanya de Nadal en el mateix Mercat de Dalt, i també en altres que s’estan preparant des del departament de Promoció Econòmica en eixa direcció.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -