04/12/2023 - 2:07
Més

  La Vall d’Albaida es promocionarà en el cor de València en plenes Falles

  Altres notícies

  La Vall d’Albaida estarà enguany en el cor de les Falles de València gràcies a l’oficina de promoció turística de la Diputació situada en el carrer del Poeta Querol. No és la primera volta ja que fa dos anys, quan es va posar en marxa la iniciativa, la sort ja va somriure la comarca que ocuparà l’oficina junt amb Ribera Turisme. I és que com valora el president, Vicent Gomar, «segons ens trasllada el departament de turisme de la Mancomunitat, l’emplaçament i la data permeten arribar a moltíssima gent de tot l’Estat i  també al nombrós públic internacional atrets per les Falles» per la qual cosa, l’ocupació de l’oficina turística compta amb una gran demanda i s’ha de sortejar entre els demandants.

  La Mancomunitat estarà de 10 a 14.30 i de 16 a 19 hores des del dimecres fins al dissabte amb informació turística dels 34 municipis de la Vall d’Albaida, 7 dels quals han volgut comptar també amb presència directa: Aielo de Malferit dimecres; dijous, el Palomar, Ontinyent, Quatretonda i Carrícola; divendres el Palomar, Benigànim, Llutxent i Carrícola; i dissabte, Benigànim i Quatretonda. De fet, el Palomar i Quatretonda oferiran també degustacions gastronòmiques als que s’apropen.

  EntreComarques

  Amb l’arribada de les Falles i Pasqua, el programa EntreComarques para fins al mes d’abril. El cap de setmana passat, mig centenar de visitants van passar per la Vall d’Albaida: dissabte a Ontinyent i Agullent i diumenge per Montaverner i Alfarrasí. El programa tornarà a la comarca el segon cap de setmana d’abril: dissabte 9 a Benigànim i Quatretonda i diumenge 10 a Atzeneta d’Albaida i Bufalí.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -