29/11/2023 - 9:39
Més

  La Pobla del Duc amplia l’oferta d’activitats lúdic-educatives a l’estiu

  Altres notícies

  L’Ajuntament disposa un ampli ventall d’opcions per a les vacances escolars que inclouen ludoteca amb menjador, cursos de natació o classes de reforç d’anglès i informàtica

  Vicent Gomar destaca la importància d’ampliar i millorar serveis “per fer de La Pobla un lloc cada volta més atractiu per viure”

  Ludoteca amb menjador, cursos de natació o classes de reforç d’anglès i informàtica són algunes de les opcions que tindran al seu abast els xiquets i xiquetes de La Pobla del Duc per passar un mes de juliol divertit i educatiu. L’Alcalde del municipi, Vicent Gomar, destacava la importància “d’anar ampliant i millorant serveis en tots els àmbits, per tal de fer de La Pobla un lloc cada volta més atractiu i agradable per viure”.

  Gomar explicava que durant tot l’any l’Ajuntament compta amb una escoleta infantil de 0-3 anys amb servei de menjador, i que amb l’arribada del mes de juny, quan l’horari escolar canvia, s’ofereix un servei d’atenció que es perllonga fins les 19:00 hores: “cal tindre en compte què el nostre és un poble agrícola, on les dones majoritàriament treballen als magatzems, i tractem d’adaptar els horaris a les necessitats que mostren”, assenyalava el primer edil.

  El servei també està obert a la seua utilització per part de veïns d’altres localitats veïnes que no disposen d’ell als seus municipis: “volem no sols atendre les necessitats laborals i familiars, sinó també que els xiquets i xiquetes realment disfruten jugant i aprenent, fomentant la convivència en un espai atractiu i agradable. Per això hem ampliat l’oferta de cursos i classes, per a que cadascú tinga al seu abast l’opció que millor se li adapte”, destacava.

  La piscina municipal obri hui les portes

  Per altra banda, l’Alcalde ha recordat que l’Ajuntament obrirà demà dissabte 21 de juny les portes de la piscina municipal, després d’una intensa tasca d’adequació i revisió de les instal·lacions durant les últimes setmanes, que ha inclòs millores a la pintura de la piscina, la neteja dels cristalls o l’eliminació de l’òxid a les zones metàl·liques, així com l’adequació i millora de la placeta d’accés. A més dels nous cursets de natació per a xiquets i xiquetes, la piscina comptarà com a novetats amb la possibilitat de practicar “aquagym” per a tots els públics durant tota la setmana, i es comptarà amb un nou servei de cafeteria.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -