La piscina coberta torna a oferir els cursos de socorrista aquàtic i utilització de desfibril•lador

0

Ontinyent acollirà durant els mesos de maig i juny els dos curs de socorrista aquàtic i d’utilització de desfibril·lador (DESA) que ha vingut oferint als últims anys a la piscina coberta.

Tots dos cursos estan reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, habilitant el primer per treballar a piscines, platges, hotels o urbanitzacions privades, mentre que el segon capacita per a l’ús d’uns dispositius presents també en aeroports, centres comercials o estadis.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla destacava que els cursos “són molt interessant perquè tenen molta eixida laboral”, a més a més “a preus assequibles, 375 euros el de socorrista i 120 el de desfibril·lador,  i amb descomptes addicionals com els que hem aconseguit, que encara rebaixen més si cap estos preus”, assenyalava. D’aquesta manera, hi haurà dues opciones de descompte, un de 25 euros per als empadronats en Ontinyent, i altre de 50 euros per  aquells que realitzen els dos cursos.

Daniel González, Director de l’Institut ADFOS, que imparteix esta formació, agraïa les facilitats donades per l’Ajuntament d’Ontinyent, i afegia que el curs de socorrista tindrà lloc del 25 de maig al 19 de juny de dilluns a divendres de 16:30 a 21:00 hores; mentre que el de DESA serà el 22 i 23 de juny al mateix horari, en tots dos casos a la piscina coberta municipal.

Entre la formació que s’ofereix hi ha la de primers auxilis (amb especial atenció a les tècniques de reanimació cardio-pulmonar) o la preparació física per superar les proves necessàries per obtenir el títol de socorrista (natació en velocitat, amb arrossegament de boia o busseig, entre d’altres). Els joves de 16 a 18 anys també es poden inscriure amb autorització paterna, i no és necessària cap titulació prèvia, podent ampliar-se la informació al e-mail delegacionalicante@adfos.es

Publicitat