21/04/2024 - 16:26
Més

  La càtedra InnovatiONT constata l’avantatge competitiu d’Ontinyent per a les empreses

  Altres notícies

  Ontinyent és un “Territori intel·ligent” amb un avantatge competitiu per a les empreses. És una de les conclusions que s’exposen al llibre “Innovació Empresarial a Ontinyent” de la càtedra InnovatiONT, de la que formen part les universitats de València i Alacant, Caixa Ontinyent i ESET Espanya, un volum que es presentarà aquest dijous a les 19:00 hores a la Biblioteca de Sant Josep. La presentació estarà a càrrec dels seus autors, els professors Vicente Cerverón i Josep Antoni Ybarra, de les universitats de València i Alacant, responsables d’un treball que ha inclòs la realització d’enquestes a 103 empreses de la zona, i comptarà la presència del regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda.

  El llibre es basa en l’informe presentat al V Fòrum i+t, d’Innovació i Tecnologia impulsat pel Govern d’Ontinyent i el Clúster Innovall, un treball al que es poden múltiples dades concretes com ara que la inversió anual en innovació és de 80.000 euros en les empreses i 16.000 als casos de micropimes, i que el 60’2% de les empreses fan accions de I+D+I, per damunt de la mitjana nacional del 48’44%, sent les empreses del sector tèxtil confecció les més implicades. Al treball destaca també el “caldo de cultiu” amb que compten les empreses a la seua disposició amb el recolzament a la innovació que fan l’Ajuntament, la Universitat, COEVAL o Caixa Ontinyent, tot i que en la majoria dels casos les empreses continuen optant per innovar amb recursos propis.

  Pablo Úbeda, destacava que aquest treball “constata l’aposta de tota la ciutat per seguir sent Ciutat de la Ciència i la Innovació, un títol amb que se’ns va distingir pel Ministeri i que tractarem de renovar en 2017 amb el recolzament d’iniciatives com aquest fòrum innovador”, explicava. Úbeda animava a la ciutadania a acudir a la presentació “i conèixer més sobre la càtedra i sobre l’estat de la innovació empresarial a la nostra ciutat”, manifestava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -