12/06/2024 - 23:21
Més

  La Mancomunitat organitza un grup d’ajuda per a deixar de fumar

  Altres notícies

  La Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida està organitzant junt a l’ajuntament de Montaverner i d’Alfarrasí un grup per a deixar de fumar. Els tècnics de la UPC realitzaran una sessió informativa en les dues poblacions per explicar y clarificar tot allò relatiu al grup que s’està organitzant. La sessió a Montaverner serà el proper 16 d’octubre a les 17:30 hores al centre social dels jubilats i la d’Alfarrasí el 17 d’octubre a les 17:30 hores a l’aula de la casa la cultura.

  El grup per a deixar de fumar estarà conduït per un equip format per un psicòleg i un metge de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Consisteix en un programa de tractament terapèutic combinat on el tractament medicofarmacològic és individual i el psicològic grupal. Els grups són de 20 persones. Totes elles, abans de conformar el grup, són sotmeses a una revisió mèdica i psicològica per descartar incompatibilitats amb el tractament. El programa és gratuït, tan sols ha de costejar-se cada usuari la medicació en cas de necessitar-la.

  Aquell que estiga interessat pot demanar informació o inscriure’s en qualsevol de les sessions que es realitzaran o directament als ajuntaments de Montaverner i Alfarrasí o a la UPC de la Mancomunitat.

  Segons ha indicat el President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, “aquesta entitat compta amb una Unitat de Prevenció de les Addicions que treballa amb els joves consumidors, amb les famílies i en els centres educatius, però amb la que també pot comptar qualsevol ajuntament de la comarca per realitzar tasques que fomenten la salut de tots”

  Des de la Mancomunitat, a través de la seua Unitat de Prevenció, tracten de fomentar y potenciar totes aquelles iniciatives que des de qualsevol institució pública sorgisquen vers al tema de la salut o l’educació familiar, i pensem que deixar de fumar és per a un fumador la millor decisió per a la seua salut.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -