La Mancomunitat de la Vall d’Albaida participarà a la XII Fira Agroalimentaria i Turística de la Safor

Un any més, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida participarà en la XII edició de la Fira Agroalimentària i Turística de la Safor i la Vall d´Albaida., que es celebrarà aquest cap de setmana al municipi de Ròtova.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, ha manifestat que: “la participació en el Porrat de Ròtova és una finestra que permet, donar-nos a conèixer, promocionar i difondre tots els atractius de la comarca i els productes turístics de forma directa a tots als residents en la Safor i als turistes arribats de tots els racons de la nostra geografia”.

Tortosa, ha conclòs: “nombroses son les estratègies de promoció turística que estem portant a terme, i como no, les fires turístiques son una cita ineludible que recolza la nostra imatge de marca i la nostra identitat comarcal”.

Per la seua part del Conseller de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan Puchades, ha afirmat: “estem realitzant gran esforços en la promoció i difusió de la comarca amb el propòsit de contribuir en la industria turística y posicionar-nos com a destí turístic d’interior”.

El departament de turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, estarà situat dintre de la Tourist Info de la població on es promocionarà fonamentalment: la guia turística, les rutes turístiques i temàtiques, els 34 municipis de la de la Vall d’Albaida, els allotjaments, els museus, tota l’oferta completaria existent en la comarca i especialment el programa d’Obrim les portes a la Vall 2012 baix el títol “ Mites, Miracles, Llegendes i Tradicions”, a més a més tots els visitants interessats en aquest programa podrà adquirir la targeta turística dintre de les instal·lacions de la Tourist Info.

Durant la jornada del dissabte i del diumenge nombroses activitats es realitzaran al recinte firal i a la plaça major com són: espectacles itinerants d’animació de carrer, exhibició de motos, exhibició de falconeria, taller participatius per a xiquets, teatres, desfilades, concerts de música, actuació de la muixeranga de la Safor, passejos i rutes guiades, degustacions gastronòmiques  entre altres.

Des de l’entitat s’ha manifestat l’interès en participar en esdeveniments turístics i fires per tal d’impulsar el turisme d’interior i generar riquesa i ocupació.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …