La II Fira Ontiboda comptarà amb 17 empreses del sector de les celebracions

0

Ontinyent acollirà el cap de setmana del 25 i 26 de gener la seua II Fira de Celebracions “Ontiboda”, un esdeveniment que aglutinarà per segon any consecutiu l’oferta de 17 empreses del sector de les celebracions. La fira, organitzada amb el format de “showroom” a l’Hotel Kazar de la localitat, era presentada aquest dijous en un acte que comptava amb la presència del Regidor de Comerç, Joan Sanchis, qui destacava la importància “de que els comerciants aprofiten sinergies per crear esdeveniments com aquest, que a més a més ens ajuden a diversificar l’economia local i consolidar Ontinyent com a referent en oferta de serveis a la comarca”.

ontiboda-2013.Imagen-fija002A la fira es podrà trobar estètica i perruqueria, vídeo i fotografia, vestuari masculí i femení, floristes, llenceria, restauració, agències de viatges, vins i detalls, joieria, pastisseria, perruqueria, alta cosmètica, decoració o material gràfic, segons explicava Ana Belda, responsable de l’àrea de comunicació de l’esdeveniment. Belda recordava que “Ontiboda” es va posar en marxa l’any passat per part d’un grup de comerciants de la zona que s’unien per preparar una fira de celebracions que unificarà en un mateix espai ofertes de tot allò necessari per a qualsevol tipus de celebració: “la primera edició va ser un gran èxit tant a nivell d’assistència com de vendes, el que ens ha animat a repetir en aquest mateix espai i amb el mateix format”.

Des de l’organització, Belda destacava que “amb Ontiboda volem posar a l’abast de la mà ofertes atractives d’Ontinyent i els voltants per a que qui tinga qualsevol tipus d’esdeveniment puga comprovar la qualitat i els avantatges dels nostres expositors sense eixir de la ciutat, simplement passant-se a visitar-nos els dies 25 i 26 de gener”. L’horari de visita a “Ontiboda” per ambdós dies a l’Hotel Kazar serà pels matins de 10:30 a 14:30 i per les vesprades de 16:30 a 21:00 hores, amb entrada gratuïta, sortejant-se regals entre els assistents.

Publicitat