13/07/2024 - 11:15
Més

  Joan Gilabert valora positivament l’acord de les ordenances per al 2015

  Altres notícies

  El plenari del 7 de novembre va aprovar les ordenances fiscals per al 2015, és a dir s’han aprovat els ingressos municipals del proper pressupost.

  Segons Gilabert, regidor d’hisenda i primer tinent d’alcalde:” la proposta d’ordenances de Compromís, ha estat una proposta continuista i de trellat. Continuista perquè aposta per mantenir el criteri econòmic de tota la legislatura: Reducció del deute, Pressupostos equilibrats amb liquidacions positives, reducció de la despesa corrent i la congelació d’impostos i taxes.”

  Gilabert continua:”La pressió fiscal per habitant a Ontinyent és de 412€; un 20% per sota de la mitjana del País Valencià i un 30% per sota de ciutats veïnes com Xàtiva. Durant el procés de participació s’han escoltat i acceptat diferents propostes i cal recalcal la maduresa de la ciutadania, no es poden proposar reduccions d’ingressos posant en risc l’estabilitat pressupostària i la prestació de serveis al ciutadans.”

  Per a Compromís les bonificions fiscals sempre han de tindre objectius clars i mesurables, i nosaltres els tenim clars:

  •  Incentivar activitat econòmica que genere ocupació.
  • Ajudes a les families que més mal ho estant passant en aquesta crisi/estafa que ens ha tocat viure.

  Eixos objectius son els que motiven la modificació a l’ordenança de l’IBI (contribució) on per primera vegada es bonficarà del 50% al 95% l’impost per crear ocupació. Tantmateix es regulen ajudes per a que les families amb menys recursos puguen fer front al rebut de l’IBI; ajudes que van del 30% al 90% en funció de la renda familiar.

  Finalment, Gilabert afirmava que: “valorem positivament l’acord dels tres grups municipals en la proposta d’ordenances. La soletat del partit popular és més clara que mai, soletat amb la resta de grups municipals i soletat amb la ciutadania que ni amb propostes electoralistes de reduccions generals i extraordinaries d’impostos aconsegueix un suport social mínim. A partir de hui encetem el procés per l’elaboració dels pressupostos per al 2015, un procés que com no podría ser d’altra mantera continuarà amb els criteris clars i de trellat que COMPROMIS ha defes durant tota la legislatura i contarà amb la participació de la societat, concloïa”

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -