“Gran espectacularitat” en l’esprint especial de la Volta Ciclista que tindrà lloc a Ontinyent

0

El Director General de la Volta Ciclista a Espanya 2016, Javier Guillén, ha destacat “la gran espectacularitat” del sprint especial que tindrà lloc a Ontinyent, al transcurs de l’etapa Requena-Ontinyent-Gandia que es disputarà el proper 8 de setembre dins la ronda ciclista, una de les grans cites del ciclisme internacional.

Guillen concretava que esta espectacularitat vindrà donada “perquè el terreny pica cara amunt”, en referència al pas de l’etapa per l’Avinguda Daniel Gil, en ple cor de la ciutat. El Director General de la Volta feia estes declaracions al transcurs de la presentació de l’etapa que tenia lloc en la Diputació de València, entitat patrocinadora de l’esdeveniment, des d’on el President Jorge Rodríguez posava de relleu que esta cita esportiva “va a ser un aparador al món dels nostres tresors turístics, a través de 37 canals de televisió a 190 països durant una retransmissió de 6 hores en directe”, destacava.

A la presentació de l’etapa, on també intervenien les diputades d’Esports (Isabel García) i Turisme (Pilar Moncho), assistien com a convidats els regidors d’Esports i Política Econòmica d’Ontinyent, Óscar Borrell i Pablo Úbeda, que han posat de relleu “l’impacte a nivell d’imatge i de promoció turística per a Ontinyent, a més d’un nou esdeveniment de primera magnitud en una ciutat esportiva com la nostra”, destacaven.

L’etapa Requena-Ontinyent-Gandia serà la divuitena de la Volta Espanya, per un traçat nou plantejat des de la Diputació comptan amb l’assessorament de l’exciclista Fernando Escartín. Serà la segona més llarga de tota la volta, amb un recorregut de 200’6 quilòmetres que travessarà Requena, Cofrents, Jalance, Ayora, Moixent, Fontanars dels Alforins, Ontinyent, Albaida, Bélgida i Gandia.

Publicitat