18/04/2024 - 8:35

Inici fort per a un ESET-ONTINET amb molt bones sensacions

El passat cap de setmana l’ESET-ONTINET disputava el seu primer partit de pretemporada, i ho feia a casa contra el CB L’Horta Godella, un equip que també competirà en Lliga EBA aquesta temporada. L’encontre es presentava com una primera presa de contacte per als jugadors, fóra de la competició des del passat març.

El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet va anar per davant durant tot el partit.  El primer quart va finalitzar amb un 24-23 al marcador. L’ESET-ONTINET continuava  per davant en arribar a la mitja part, amb 37-32. Després del descans, al tercer quart seguia l’avantatge dels blanc-i-blaus per 53-49. Finalment, a l’últim període l’equip perd el partit per un parell de jugades mal defensades, quedant com a resultat al marcador un 64-69. Al partit van destacar Andy López, amb 20 punts i 9 rebots, i Fèlix Climent, amb 11 punts, 4 rebots i 6 assistències.

Malgrat que l’equip no va guanyar les sensacions del conjunt d’Ontinyent van ser positives. L’entrenador, Nico Sánchez, explica que “la nostra idea era agafar sensacions de partit. Va estar bastant bé en línies generals. Sí que vam cometre els típics errors de pretemporada, però les sensacions són positives”.

Previsiblement la temporada hauria de començar aquest cap de setmana, però la Federación Española de Baloncesto ha decidit ajornar l’inici fins al cap de setmana del 17-18 d’octubre. Per això, i per continuar treballant de cara a la competició, l’ESET-ONTINET tornarà a jugar aquest dissabte un altre partit amistós. Ho farà contra el NB Xàtiva. Serà a les 19.00 hores al pavelló del poliesportiu d’Ontinyent.

Carnet de soci

El Club Martínez Valls Bàsquet ha tret ja a la venda el carnet de soci per a la pròxima temporada 20/21. Amb aquest carnet, que té un preu de 10 euros, es podrà accedir a tots els encontres del primer equip, que competeix aquesta temporada per primera vegada en Lliga EBA. Amb l’obtenció d’aquest s’estarà col·laborant amb totes les despeses extres que comporta jugar en aquesta categoria. L’entrada per a cada partit, sense carnet, serà de 2 euros.

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...